Zaterdag 10 februari 2018


Voor de 25' keer wordt er een groot muziek evenement in Meeden georganiseerd.

Dorpshuis Meeden is volledig afgehuurd, zodat we voldoende
plaats hebben voor alle acts en bezoekers.


De voorverkoop is gestart volgens het Early Bird principe.
Bestel je in november of december kost een ticket slecht € 10,00
In januari moet hiervoor € 12,50 worden betaald.
Wie lang wacht legt in februari € 15,00 op tafel.
Aan de kassa, indien nog voorradig ,kost een ticket € 17,50.

De zaal is open vanaf 20.00 uur.

Tickets zijn te bestellen via  kaartverkoop@metmans.nl

Zet de datum alvast in je agenda en zorg, dat ook jij er bij bent.
Scroll verder voor het volledige programma.

Frans Duijts


Frans Duijts begon zijn zangcarrière als André Hazes-imitator. Door het succes van het liedje Jij denkt maar dat jij alles mag van mij dat op plaats 32 in de Single Top 100 terechtkwam, een cover van Marleen uit 1986 geschreven door Pierre Kartner, besloot hij zich te gaan richten op een eigen zangcarrière.
In 2009 kreeg Duijts de prijs voor de meest gedraaide Nederpophit in de horeca van dat jaar voor zijn single Jij denkt maar dat jij alles mag van mij. Inmiddels heeft Duijts al een tiental hits in de Single Top 100 op zijn naam staan. Zijn eerste album Zo Ben Ik Mezelf werd een succes, hij stond er twee jaar lang mee in de Album Top 100. In 2011 scoorde hij met het nummer Morgen is pas morgen zijn eerste nummer 1-hit in de Single Top 100. In 2014 was hij de eerste winnaar van de Edison Volksmuziek.

In 2010 en 2015 is Duijts deelnemer aan het muzikale televisieprogramma De beste zangers van Nederland. 3Man Sterk was een televisieprogramma van de AVROTROS met de zangers Frans Duijts, Peter Beense en Django Wagner als hoofdpersonen. Het programma werd voor het eerst uitgezonden op 24 maart 2017. De drie volkszangers draaiden wekelijks een dag mee bij een bedrijf dat op zoek is naar werknemers. Het zijn plekken die totaal verschillen van hun dagelijks leven. Van tevoren wisten de drie heren niet waar ze heen gingen. De reacties op deze formatie waren erg positief, waardoor de drie heren een paar maanden later definitief aan een zangformatie begonnen, onder de naam Echte Vrienden.

Bouke

Bouke Scholten groeide op in een muzikale familie en al snel werd ontdekt dat hij over een gouden stem beschikte. Reeds op 18-jarige leeftijd begon Bouke met optreden en ontdekte ook het publiek de krachtige, loepzuivere stem die hij bezit. Hierdoor rees zijn ster snel en werd hij veelgevraagd artiest. Bouke was te gast in een tweetal talentenshows op TV en zo maakte ook de rest van Nederland kennis met Bouke. Met zijn gouden stem won hij in 2009 moeiteloos de RTL4 televisieshow en eind 2014 was hij ook de absolute nummer één in de SBS6 TV show “The Winner Takes It All”. 
Naast deze succesvolle overwinningen trok Bouke met zijn eigen live band, vaak ook aangevuld met zijn eigen orkest, de theaters in. Met zijn theatershows weet Bouke keer op keer het publiek in extase te brengen. Bezoekers die de show van Bouke reeds zagen zijn unaniem … WE WANT MORE! 

Ook werd hij met veel enthousiasme ontvangen op festivals als Kaaipop (B), Cult en Tumult (NL) en Retropop (NL). Naast de vele uitverkochte theaterzalen in zowel België als Nederland was Bouke ook twee keer te gast in een volledig uitverkocht Ahoy als mister Las Vegas. Ook hier weer met zijn eigen orkest en liveband. Zijn stem en performance bracht Bouke in 2012 zelfs tot in Memphis (USA) waar hij op het landgoed Graceland mocht optreden voor een wereldwijd Elvis publiek.

Na een aantal singles te hebben uitgebracht zoals "Dreamgirl "en "For Always " was het in 2017 tijd voor een compleet nieuw album. Met de titel "This is Me "geeft Bouke Scholten aan dat dit de richting is die hij graag wil. Engelstallige songs , merendeels zelf geschreven , in een "rock & soul " stijl. Van het album zijn de hitsingles verschenen "Come a little bit closer " en "Julie ". Een derde single met videoclip komt eraan! Houd de site en social media in de gaten!. 

Vangrail

Vangrail timmerde al jaren aan de weg als coverband toen ze in 2006 werden ontdekt door platenmaatschappij Red Bullet. Het klikte meteen en ze gingen met elkaar in zee. Als eerste wapenfeit van deze samenwerking wordt in 2007 het debuutalbum Vroeg of Laat uitgebracht. Dit album bevat onder andere de singles Ik Hunker naar Jou en Heerlijke Heerlijkheid.

In 2015 won Vangrail de award Populairste Band van Nederland. In hetzelfde jaar werden ze onderscheiden voor de single Ik Mis Je, welke op het aankomende album staat. Als verlengstuk van het eigen werk speelt de band covers op een eigenzinnige en aanstekelijke wijze. Loepzuiver, strak, aanstekelijk en altijd met 100% energie. De vonk slaat altijd over. Vangrail laat niets aan het toeval over. De vijfkoppige formatie weet wat zijn publiek wil horen. Vangrail is een energiecentrale die vonken opwekt en het vuur laat laaien. 

Vangrail is een livesensatie en dat resulteert in een overvolle agenda. Sinds 2007 speelt de band tussen 100 en 150 shows per jaar door heel Nederland, en soms daarbuiten. Dit jaar heeft de band tijd vrij gemaakt om een nieuw album uit te brengen.

Vangrail gebruikte de periodes van relatieve rust tussen alle optredens in de afgelopen jaren om volop te sleutelen aan de nummers van het nieuwe album, dat Laat de Muziek Aan heet. De muziek van de meeste songs is geschreven door Raynaud Ritsma in samenwerking met producer Edwin de Groot. De muziek is opgenomen in de Rooftop Studio’s van Edwin van Hoevelaak en de Bulletsound Studio’s. Teksten kwamen onder andere van Raynaud in samenwerking met Han Kooreneef, bekend van zijn werk met bijvoorbeeld Di-Rect, Paul de Leeuw en Guus Meeuwis. Drummer en schrijver Ton Dijkman bekend van onder andere Marco Borsato, Steve lukather (ToTo), Paul Young, Thé Lau en Browne Dutch schreef een aantal songs samen met Raynaud. Ook Jan Tekstra, die al werkte met Herman Brood, Marco Borsato en voor de musical Turks Fruit, schreef een aantal nummers voor Laat de Muziek aan. Één van de door hem geschreven songs, Naar de Zee, is op 21 maart van dit jaar als single uitgebracht. Bij de start van de lente hoort een zonnig nummer vol zinderend verlangen naar de zomer. De videoclip voor deze song is gemaakt met echte Vangrailfans in de hoofdrol.

Quote: “Het schrijven was behoorlijk intensief en ging niet altijd zonder slag of stoot. Muzikaal op één lijn komen is niet altijd vanzelfsprekend. Je moet geven, nemen, investeren en elkaar de creatieve ruimte geven.” Raynaud Ritsma

Afterparty

Als de band en artiesten zijn vertrokken is het feest nog niet afgelopen. We gaan door met een DJ voor een fantastische afterparty.