Stichting Metmans is er weer in geslaagd een leuk programma samen te stellen voor de 2e Meedener muziekavond. Op zaterdag 9 februari 2019 zal deze avond weer in het dorpshuis worden georganiseerd.
 
Stichting Metmans heeft na het succes van het vorig jaar wederom de allround formatie Vangrail vast kunnen leggen. Als eerste act zal John de Bever op de bühne verschijnen. John de Bever behoeft geen introductie met zijn bekende songs als “Jij krijgt die lach niet van mijn gezicht” en “Proost op het leven” . Als tweede act is het duo “Helemaal Hollands” vastgelegd. Ook dit duo verschijnt met grote regelmaat op de Nederlandse televisie en met songs als “Waar is dat feestje”, “de arme muzikant” “Omdat ie zo mooi is” en verder vele vrolijke medleys van allemaal bekende nummers.
 
De kaarten zijn evenals vorig jaar weer verkrijgbaar volgens een “Early Bird” principe. Vanaf vandaag komen de kaarten in de voorverkoop en zoveel te eerder de kaarten gekocht, zoveel te goedkoper het entreebewijs. De kaarten kunnen vanaf vandaag worden aangeschaft door een bericht te sturen naar voorverkoop@metmans.nl zijn de kaarten besteld en betaald in november dan betaald u slechts € 15,00 per kaartje. Kaarten besteld/betaald in december 2018 betaald u € 17,50 per kaartje, besteld/betaald u in januari 2019 de kaarten, dan betaald u € 20,00 per kaartje en wilt u nog een kaartje bestellen in februari 2019 betaald u € 22,50, Aan zaal kopen, indien dan nog voorradig, dan betaald u € 25,00 per kaartje.
Wees dus geen dief van uw eigen portemonnee.
 
Stichting Metmans hoopt hier een aantrekkelijk programma te hebben vastgelegd voor weinig!!
Natuurlijk zal ook een DJ niet ontbreken om de after-party te verzorgen.
 
De zaal is vanaf 20.00 uur geopend.


Klik op onderstaande links voor een voorproefje en bestel je kaarten online !!


Ga naar Vangrail        Ga naar John de Bever        Ga naar Helemaal Hollands                                Bestel hier je kaarten