In een reguliere Metmans vergadering op maandag 6 juli heeft het bestuur van Metmans besloten toch enig activiteiten te ontplooien voor de inwoners van Meeden.
De RIVM regels geven iets meer ruimte om toch in de open lucht enige activiteiten te gaan organiseren.
De eerste opzet om een feestweek gezamenlijk met diverse verenigingen op te gaan zetten moeten we helaas met een jaar uitstellen. Wij hopen dan ook als Metmans zijnde dat er begrip voor is.

Wij hebben besloten om van dinsdag 11 t/m zaterdag 15 augustus toch nog een aangepaste “feestweek” te gaan organiseren.
Wij willen op dinsdag 11 en woensdag 12 augustus starten met een fiets 2-daagse. Deze fiets 2-daagse kent per avond 2 afstanden een afstand van plm. 15 kilometer en een langere route van plm. 30 kilometer. De organisatie stelt anders als voorgaande jaren GEEN consumptie beschikbaar tijdens deze activiteit om opeenhoping van teveel mensen op een plek te voorkomen.Vertrek deze avonden tussen 18.00 – 18.30 uur vanaf het Mennohoes / Park. U zult vertrekken op gepaste afstand.
Donderdag 13 augustus staat een wandeltocht gepland met ook weer 2 verschillende afstanden nml. Plm. 7 kilometer en plm. 14 kilometer. Ook voor deze wandeltocht wordt GEEN consumptie beschikbaar gesteld om opeenhoping van teveel mensen op een plek te voorkomen. Vertrek deze avond tussen 18.00 – 18.30 uur vanaf het Mennohoes / Park. U zult vertrekken op gepaste afstand.
Vrijdag 14 augustus staat in het teken van een recreatieloop in verschillende afstanden.        1 volledige ronde is 5 kilometer, afstanden zijn dan ook 5, 10 en 15 kilometer. Deze recreatieloop zal dan ook individueel van start gaan waarbij het parcours over de openbare weg zal plaatsvinden met op “kritische” punten een verkeersregelaar. Een deelnemer kan eventueel een begeleider op de fiets mee nemen. Men loopt niet in wedstrijdverband maar puur voor eigen tijd. Gestart wordt er op gepaste afstand van elkaar. Aanmelden kan tot 18.30 uur bij het Mennohoes / Park. Vertrek deze avond vanaf 18.45 uur vanaf het Mennohoes / Park. Men mag zich hier vooraf voor aanmelden ivm borstnummer, mailen naar koos.beishuizen@metmans.nl
Zaterdag 15 augustus kunnen vriendenteams volleyballen op Sportpark de Bouwte. Vriendenteams, bestaande uit minimaal 6 personen, zijn minimaal 2 inwoners uit Meeden en in het veld staan minimaal 2 dames. Opgave per team met vermelding van; naam team, teamcaptain en namen overige teamleden! Aanvang eerste wedstrijden 15.00 uur Opgave team kan tot en met woensdag 5 augustus naar 

koos.beishuizen@metmans.nl


Aansluitend aan het volleyballen zal de Aierlegger Award 2020 worden uitgereikt Nominatie voor deze Award kan tot en maandag 3 augustus met en goede beargumentering.
Om deze week toch feestelijk af te sluiten zal er een barbecue worden ontstoken onder klanken van een vrolijke muziekje.
Ook op het sportpark zullen wij op gepaste wijze rekening houden met de geldende regels!
 


Wij hopen als Metmans zijnde op deze wijze toch nog iets proberen te maken van 2020 mbt een feestweek ook al zal zoals gemeld alles op gepaste manier moeten worden uitgevoerd.
 
Blijf gezond, hou de regels in acht!